Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Heb jij graag contact met klanten, zowel telefonisch als via de mail, en wil je van A tot Z betrokken zijn bij het verkoopproces? Dan is deze functie als commercieel medewerker binnendienst iets voor jou.

Je zal je hier niet snel vervelen onder werktijd. Als marktleider in kantoormeubelen in zowel Nederland al BelgiŽ ontvangt dit bedrijf gemiddeld 70 Š 80 bestellingen per dag. Jouw taak is om deze bestellingen telefonisch zo goed mogelijk op te volgen. Zo bestaan je werkzaamheden onder andere uit het opnemen van bestellingen, het maken van offertes, zorg je dat de orders bij de fabrikant komen, adviseer je klanten en beantwoord je ook nog binnengekomen mails. In verband met Covid-19 is de showroom momenteel gesloten. Mocht deze in de toekomst weer opengaan, dan ga je klanten rondleiden door de showroom.

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je komt te werken heeft toonaangevende webwinkels in kantoormeubelen in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Momenteel hebben ze 11 verschillende websites allemaal gespecialiseerd in kantoormeubelen. Het bedrijf is gelegen in Haarlem met uitzicht op het Spaarne. Je komt terecht in een gezellig, ambitieus en hecht team

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau