Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Hapert
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Binnen deze groeiende en informele organisatie vervul jij een centrale plek! Afhankelijk van jouw kennis en ervaring wordt er gekeken op welke afdeling jij het beste kan instromen. De afdelingen zijn de volgende: Slijpen, Stralen en Polijsten. Hier ben jij bezig met het bewerken van de walsen. Hierbij gaat het om walsen van 50 cm tot walsen van 7,5 meter. Hoewel het in veel gevallen grote en zware walsen zijn (oplopend tot 3500 KG), komt de bewerking erg precies. Bij veel van de bewerkingen moet er tot op de micrometer nauwkeurig gewerkt worden. Desondanks kan het werk soms fysiek zwaar zijn.

Je taken bestaan uit het bewerken van de walsen, het uitvoeren van onderhouds- en herstelwerkzaamheden aan machines en zorg dragen voor een schone en veilige werkomgeving.

Over het bedrijf

Een leidende wereldwijde speler in inkt- & lijm doseerwalsen voor de grafische industrie met het hoofdkantoor in Hapert. Dit bedrijf is een dynamisch & professioneel familiebedrijf met fabrieken op alle continenten en een verkoopnetwerk in meer dan 80 landen. De grafische markt kent hen als een trendsetter, waarbij service, kwaliteit & innovatie de kernwoorden zijn. Elke ploeg bestaat uit plusminus 25 medewerkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau