Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Eindhoven
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze functie als print operator leer je het werk door te doen. Jouw collega's nemen je aan de hand mee om alle processen eigen te maken. Jouw belangrijkste taken zijn: het instellen/programmeren van machines, naai- werkzaamheden, fixeren van kleuren en het wassen van de stoffen. Tot slot wordt er een nacontrole op de stoffen uitgevoerd. Stoffenkennis krijgen is erg belangrijk, dit bedrijf heeft 95 verschillende stoffen die allemaal weer andere eigenschappen hebben en dus op een andere manier behandeld moeten worden om tot een mooi eindresultaat te komen!

Je werkt van maandag tot vrijdag van 06:00 tot 14:00 of 14:00 tot 22:00 uur. Mocht je 3 ploegen willen werken, dan is dat mogelijk!

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken ziet zichzelf als de werkplaats van de modeshow/ontwerper. Met een gepassioneerd team, gaan jullie samen aan de slag om deze unieke prints, met een hoge kwaliteit en korte levertijd op transport te laten gaan. Het bedrijf is sinds vorig jaar verhuisd naar Eindhoven!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau