Luba Uitzendbureau

Finisher

  • Vacature
  • Noord-Holland
Uithoorn
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je bent flexo operator of leergierig genoeg om dit te kunnen doen. Samen met je collega?s beman je de drukmachines. De werkzaamheden bestaan uit het snijden en oprollen van gedrukte etiketten. Je gaat de machine instellen en bedienen en je controleert het materiaal op kwaliteit. Elk label moet 100% correct zijn zoals de klant dit wil. Daarnaast zorg je voor een schone machine en los je kleine storingen zelf op. Je komt te werken in een 3-ploegendienst. De werktijden zijn: ochtenddienst van 06:00 - 14:00 uur, avonddienst van 14:00 - 22:00 uur, nachtdienst van 22:00 - 06:00 uur.

Over het bedrijf

Jij gaat werken bij een snelgroeiend grafisch familiebedrijf. Hier worden labels geproduceerd voor verpakkingen. Er worden bij dit bedrijf veel trainingen aangeboden. Dus mocht je het leuk vinden, zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen de grafische sector.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau