Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider Productiemachines

Details van de functie

Logo Over de functie

In deze uitdagende functie van werkvoorbereider productiemachines zorg jij ervoor dat de programma's voor het beladen van verschillende machines efficiŽnt verlopen. Daarnaast zorg je ervoor dat de planning voor de productie goed aansluit en rolt de planning uit. Daarnaast controleer je de binnenkomende opdrachten/tekeningen en de haalbaarheid van de opdracht. Waar nodig geef je advies aan de opdrachtgever als je verbeteringen tegenkomt. Samen met het team zorg je ervoor dat de projecten volgens plan verlopen en dagelijks stem je deze planning en lopende zaken af met de lasafdeling. Juist door de afstemming tussen jou, jouw collega's en de afdeling lassen zorg je voor een optimale benutting van de faciliteiten en haalbaarheid van de planningen. Deadlines zijn voor jou daarom geen enkel probleem en ruimte voor kleine klusjes tussendoor heb jij in jouw planning altijd.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is actief in de bouw van kweekkassen, woningen, bedrijfsgebouwen en aanverwante projecten. Het is een modern bedrijf waar een leuke sfeer heerst op de werkvloer. Er wordt hard gewerkt maar er is altijd ruimte voor een lolletje.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau