Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Hoek van Holland
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkt in een team van 12 mensen in de fabriek. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het zetten van aluminium met behulp van diverse machines. Daarnaast kan je zo nu en dan ook ingezet worden om te knippen en ponsen. Daarbij stel je de machines in en weet je een tekening te vertalen naar instellingen op de machine. Het gaat zowel om seriematig als om maatwerk. Ook ben je verantwoordelijk voor het inpakken en verzendklaar maken van zetwerk en het klaarzetten van de producten met behulp van de heftruck.

Over het bedrijf

Dit groeiende bedrijf draagt bij aan de ontwikkeling, vervaardiging en verloop van hoogwaardige dek- en gevelsystemen en panelen voor bedrijfsruimten voor de tuinbouw en andere sectoren. Met elkaar wordt elke dag gewerkt om de klanten te voorzien in hun wensen! Bij het bedrijf heerst een gemoedelijke sfeer waarbij er mogelijkheden zijn tot overwerken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau