Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Wieringerwerf
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Samen met jouw collega's ga jij aan de band kratten verzamelen. Deze kratten worden gegoten in de fabriek en worden gebruikt voor de agrarische en vleesverwerkende industrie. De kratten worden door jou van de band opgestapeld op pallets. Het is belangrijk dat je de juiste kratten bij elkaar verzameld! Een kratje is ongeveer 2 kilo per stuk. Als de pallets vol staan worden deze opgehaald met de palletwagen. In deze productieruimte rouleer jij met je collega's. De ene keer sta jij aan het begin van de band, de andere keer mag je de pallets weg brengen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een producent van kunststof landbouw artikelen. Zij produceren kisten, potten en bakken. Er wordt veel gewerkt met spuit-gietmachines die de producten via warmte in mallen tot een eindproduct persen. In het bedrijf heerst een open cultuur en een aanpakkers mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau