Luba Uitzendbureau

Reachtruck chauffeur

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amstelveen
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Heb jij jouw Reachtruckcertificaat? En vind jij het niet erg om in 2-ploegendienst te werken. Dan hebben wij voor jou een leuke afwisselende baan bij een internationale organisatie in de food. Je komt te werken in een jong team. Het is voor ons geen probleem als je geen Nederlands spreekt, alleen Engels is ook prima!

Naast de Reachtruckwerkzaamheden zal jij ook jouw collega's helpen met orderpicken. Niet alleen de werkzaamheden zijn afwisselend, maar ook de temperatuur, maar geen nood, wij hebben warme kleding voor jou!

Over het bedrijf

Een grote producent en handelsmaatschappij van pizzaproducten in Amstelveen. Groeiend en jong bedrijf met een grote productieomgeving en magazijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau