Luba Uitzendbureau

Orderpicker

Details van de functie

Logo Over de functie

Je hoofdtaak in deze functie is het picken van orders. Voor verschillende webshops krijg jij orders binnen die je gaat verzamelen zodat deze op tijd naar de klanten kunnen. Volgens de instructie van de klant pak je de pakketjes in en maak je ze verzendklaar. Je zorgt daarnaast samen met je collega's voor een goed lopend en opgeruimd magazijn, daar zijn jullie met z'n allen verantwoordelijk voor. Je bent ook bezig met het inruimen van het magazijn en het registreren van de voorraad in het computersysteem.

Over het bedrijf

Wij helpen webshops die zelf niet voldoende plek hebben voor de opslag. Producten komen rechtstreeks van de producent bij ons binnen, dit gebeurd meestal aan het begin van de week. Klanten plaatsen hun bestelling online, waarna wij een melding krijgen en aan de slag gaan voor het inpakken en verzenden van de orders. Het is de laatste tijd erg druk en we zijn erg aan het groeien.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau