Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij komt te werken bij een grote industriŽle drukkerij met het hoofdkantoor in Amersfoort. Je zorgt voor een ordelijk en net magazijn samen met je collega's. Je zorgt voor machinebevoorrading en gaat orders picken. Daarnaast help je met het laden en lossen van goederen en ben je bezig met het verzendklaar maken van boeken en ander drukwerk. Het werk dat je doet kan fysiek best zwaar zijn, maar dat vind jij leuk! Wil jij graag verder groeien in de logistiek? Dan is dit echt een ideale functie voor je omdat je de mogelijkheid hebt om op termijn door te groeien naar een functie als heftruckchauffeur.

  • Ochtenddienst: maandag tot en met donderdag van 06.00 - 14.00 op vrijdag van 06.00 tot 12.00 uur
  • Middagdienst: maandag tot en met donderdag van 14.00 tot 22.00 uur, op vrijdag van 12.00 tot 18.00 uur
  • Nachtdienst: maandag tot en met donderdag van 22.00 tot 06.00 uur

Over het bedrijf

Deze industriŽle drukkerij heeft verschillende locaties in Nederland, waarvan de hoofdlocatie in Amersfoort. Ze zijn gespecialiseerd in het drukken van boeken en andere uitgaves voor uitgevers en bedrijven. Denk hierbij aan tijdschriften, magazines, leesboeken, schoolboeken en kalenders.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau