Luba Uitzendbureau

Orderpicker sportschoenen

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Onze klant is een dynamisch wereldwijde organisatie waar elke middag zeecontainers binnenkomen die vol staan met grote dozen met sportschoenen en of artikelen. Deze worden ingescant, los je de dozen op pallets en heb je een heftruckcertificaat kun je worden ingezet voor in het inruimen met behulp van een heftruck. In de ochtendshift worden de dozen gepickt met behulp van een handscan op karren gezet en verzendklaar gemaakt naar de klant.

De werktijden zijn;
  • dagdienst van 06:30 - 14:00 uur;
  • middag/avonddienst: 14:30 - 22:00 uur;
  • middag/nachtdienst 17:00 - 00:30 uur.

Een dienst is 6,75 uur per dag en dit verlonen wij wekelijks.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert schoenen en sportkleding vanuit het magazijn. Goederen komen binnen, worden opgeslagen en vervolgens weer geŽxporteerd door heel Europa. Nederland heeft een vestiging gevestigd in Heerhugowaard. Het is een organisatie met een informele West-Friese mentaliteit waarbij proactief handelen erg wordt gewaardeerd. Kortom, het is een resultaatgerichte no-nonsens organisatie met korte communicatielijnen op de werkvloer. In de huidige situatie is geen dag hetzelfde.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau