Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Gelderland
Barneveld
28 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je kijkt op de veer wat voor type het is en welke pluggen hierop horen. De veer zet je vervolgens op een bankschroef waarna je de plug aan de voorkant van de veer kan opdraaien. Is dit klaar? Dan draai je ook de plug op aan de achterkant van de veer. Het werk is fysiek zwaar, want de veren hebben heel wat kracht. Hoe groter de veer, hoe krachtiger ze zijn. De kleinste veren zijn ongeveer 50 cm lang. Belangrijk in deze functie is dat de kwaliteit van de pluggen goed is. Er wordt van je verwacht dat je in een hoog tempo werkt, maar het is nog belangrijker dat je in eerste instantie je techniek goed krijgt.

Over het bedrijf

Dit bedrijf staat bekend als gespecialiseerd leverancier van onder andere deurpanelen en beslagsystemen voor garagedeuren. Voor het personeel zijn er vanuit het bedrijf meerdere faciliteiten, zo is het mogelijk om in de pauze gebruik te maken van de tafeltennistafel en staat er twee keer per week vers fruit voor iedereen. Ook wordt er rond de zomerperiode een barbecue georganiseerd. Er is een informele sfeer op de werkvloer en alles is goed en duidelijk geregeld op de afdelingen. De deur van de manager staat wagenwijd open voor alle werknemers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau