Luba Uitzendbureau

Allround productiemedewerker wasserij

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Amersfoort
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je werkdag start om 07.30 uur 's ochtends. Er is een kort praatje wat je gaat doen en vervolgens gaat iedereen aan de slag. Het kan zijn dat je labels gaat drukken op kleding, zodat het duidelijk is van welke zorginstelling de kleding en lakens zijn. Je hangt een overhemd op een pop en deze wordt door een machine gestreken. Het kan ook zijn dat je op een afdeling staat waar je schone handdoeken in de machine legt. Deze worden dan automatisch gevouwen waarna je de handdoeken in een krat legt. Je gaat pakbonnen uitdraaien en aan de hand van de pakbon vul je de kratten met verschillende artikelen. Dit voer je constant in het systeem in. Dit is erg belangrijk omdat er bij kleine afwijkingen mensen zonder lakens komen te zitten. Kortom, voldoende afwisseling! Blijk je het goed in de vingers te hebben, dan kun je doorgroeien naar andere functies. Je werkdag duurt elke werkdag tot 16:30 uur.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een oud familiebedrijf. Het is een bedrijf wat zijn diensten verleend in textiel voor verschillende sectoren. Er heerst een echte familiecultuur. Medewerkers werken vaak voor lange tijd met veel plezier. Het lijkt op een grote familie, en zo voelt het ook. Een goede werksfeer en werkomgeving staan voorop. Het bedrijf biedt doorgroeimogelijkheden en er worden zelfs cursussen aangeboden. Het bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau