Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker transport- en procesbanden

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat werken bij de producent van kunststof transport- en procesbanden in de Zaanstreek. Jouw dag bestaat uit het bedienen van verschillende knip en snij machines. Op het moment dat de kunststof transportbanden op maat zijn gesneden zal jij ze bekleden met de juiste materialen. Het bekleden van de kunststof transportbanden gaat via de volgende manier: materialen stansen, materialen sealen en warmte en hoogtefrequentie-pers. Na dit proces zullen de transportbanden verzendklaar worden gemaakt. Ondanks dat het een technische baan is, werk je in een schone werkomgeving.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een producent van kunststof transport- en procesbanden, voor de lichte- en middelzware industrie met een sterk accent op de agri- en horticultuur. Producten worden op maat geleverd en hun kracht ligt onder andere bij het actief en creatief meedenken met hun klanten. Er heerst een gezellige werksfeer en er werkt een sociaal team.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau