Sensire

Verzorgende IG - Dagvoorziening - regio Achterhoek

Details van de functie

Logo Wat ga je doen als verzorgende dagvoorziening?

Wie ben jij?Voor deze functie zoeken wij een collega die op een rustige manier probleemoplossend te werk gaat. Geen dag is hetzelfde, dat vraagt van jou de nodige creativiteit als het gaat om de invulling van de dag, zonder dat de cliŽnten daar last van hebben. Jij zet hen altijd centraal.Met enige regelmaat vinden er zorgevaluaties plaats met familie en naasten. Tijdens deze zorgevaluatie wordt de zorg van de bezoeker geŽvalueerd. Zij geven tips en aandachtspunten aan, (kritische) aandachtspunten weet jij positief op te pakken en om te buigen naar kansen. Je (h)erkent zwakke punten en bent bereid je hierin te laten begeleiden of bijscholen. Individueel of in teamverband. Omdat je soms alleen op de groep staat, is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en niet in de stress schiet.
Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we van jou de volgende praktische zaken:
  • Je hebt minimaal het mbo-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau
  • Aantoonbare affiniteit met activiteit en welzijn;
  • ​​Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij aanvang of na aanvraag te overleggen;
  • In het bezit van eigen vervoer;
Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij zijn op zoek naar meerdere collega's voor flexibele uren inzet per week.


De functie verzorgende IG valt in schaal FWG 35 (€1960,02 tot €2.845,21, exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. Wij bieden een contract op basis van 0-uren per week. Heb jij hierin andere wensen? Ook dan gaan wij graag het gesprek met je aan! Veel is mogelijk.

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Cathelijn Duthler, CoŲrdinerend Verpleegkundige Team Dagvoorziening via [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire