RCN Vakantieparken

Medewerker Magazijn en Balieverkoop

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt het vakantiepark RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water)sportmogelijkheden is het vakantiepark uitermate geschikt voor gezinnen. Vanaf het terras dat hoort bij het restaurant heb je een fantastisch uitzicht over het water. Het is echt een toplocatie, een paradijs voor surfers, zeilers en catamaranzeilers. In het Veerse Meer liggen wel meer dan 17 eilanden. Genoeg ingrediŽnten voor volop waterplezier in Zeeland!

Jouw functie
Als medewerker magazijn en balieverkoop ben je verantwoordelijk voor het magazijnbeheer. Hierbij wordt verwacht dat de werkplaats en magazijn netjes zijn en de voorraad voldoende en op orde is. Het assortiment bij een recreatiepark is niet groot, maar wel heel divers.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de bestelde goederen. De goederen moeten worden gelost en op de juiste plek in het magazijn worden opgeslagen. Het uitgeven van en na gebruik weer innemen van gereedschap aan de collega medewerkers Technische Dienst hoort eveneens bij deze functie.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de diverse voertuigen en gereedschappen. Denk daarbij aan het controleren van de accu?s van de elektrische voertuigen, slijpen van de messen van de grasmaaier, smeren van bijvoorbeeld de shovel, tractor, grasmaaier.

Wat vragen wij?
Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.

Jij:
 • in bezit van rijbewijs B
 • bent technisch vaardig
 • kennis van Excel (bij voorkeur)
 • bent sociaal, gastvrij en enthousiast
 • hebt een relevante vooropleiding en MBO werk- en denkniveau
 • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Duits en/of Engels)
 • hebt bij voorkeur een EHBO/BHV-diploma
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggenWat bieden wij jou?
Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Een afwisselende baan op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeŽn en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega?s op ťťn van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van RCN Vakantieparken

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN Vakantieparken gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.