Consolid

Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C en CE

Details van de functie

Logo Daar ga je dan! Op naar jouw nieuwe uitdaging. Je bent niet de eerste (en ook zeker niet de laatste) die de stap zal gaan zetten om de opleiding tot vrachtwagenchauffeur te gaan volgen. Uit ervaring durven wij te stellen dat dit toch een spannende stap is, want het is niet niks. Samen werken we aan jouw toekomst!

Ga je dit helemaal zelfstandig doen?
Nee, je gaat het niet helemaal alleen doen. Wij gaan er voor zorgen dat jij zowel voor, tijdens als na de opleiding de juiste begeleiding krijgt. De stappen worden stap voor stap gedetailleerd aan je uitgelegd. Dit om ervoor te zorgen dat jij niet met vragen blijft zitten. Mocht je na de uitleg toch nog vragen hebben? Geen probleem, stel ze gerust! We leggen het graag aan je uit.

Iets voor jou?
Dat kunnen wij ons zeker voorstellen. Laat ons snel weten dat jij interesse hebt in de opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Dit kan je doen door op de groene knop "solliciteer nu" te klikken. In een paar tellen heb jij jouw CV en een korte motivatie naar ons doorgestuurd. Je kan natuurlijk ook via whatsapp contact met ons opnemen [klik hier voor het telefoonnummer] .

Wil je liever meer informatie over de opleiding ontvangen voordat je gaat solliciteren? Neem dan contact met ons op. Dit kan je doen door een mail te sturen naar [stuur een e-mail] of stuur een whatsapp naar [klik hier voor het telefoonnummer] .

En nu?
Zodra wij een bericht van jou ontvangen hebben, nemen wij uiterlijk binnen 2 werkdagen persoonlijk contact met je op. Op korte termijn wordt er een kennismakingsgesprek ingepland. Dit zodat we alles helder voor jou kunnen krijgen. Aan het eind van dit gesprek weet jij direct waar je aan toe bent. We houden je goed op de hoogte van de stappen die worden gezet en wat daar is uitgekomen.

Arbeidsvoorwaarden

Naast de garantie dat jouw toekomst bij Consolid centraal staat, bieden we jou het volgende:
  • Opleiding tot vrachtwagenchauffeur C en CE (incl. code 95)
  • Zekerheid van werk in Tilburg en omgeving
  • Bruto maandloon tussen de EUR2045,33 en EUR2754,27
  • 8,33% Vakantiegeld
  • 25 Vakantiedagen op jaarbasis
  • Goede pensioenregeling
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid