Santé Partners

Wijkverpleegkundige parttime - Zaltbommel

Details van de functie

Logo Ben jij een echte regelaar en op zoek naar een rijke baan waarin het werk elke dag anders is? Ben je een expert in het oplossen van ondersteuningsvragen van cliënten? In de functie wijkverpleegkundige ben je de spil én het gezicht van de wijk. Samen met de zorgteams streef je naar de beste zorg in de wijk, verder kijkend dan enkel de zorg. Ben jij toe aan een baan met veel variatie? Kom dan werken als wijkverpleegkundige in Zaltbommel bij Santé Partners en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Wijkverpleegkundige parttime – Zaltbommel
24 tot 28 uur

Jij als wijkverpleegkundige…
bouwt samen met collega’s in de wijk aan een professioneel team, met als doel de cliënten (jong en oud) zo zelfstandig mogelijk te laten wonen en leven. Als wijkverpleegkundige draag je de eindverantwoordelijkheid op zorginhoud, door het indiceren van de juiste zorg per cliënt. Je bent tevens de spil in diverse zorgnetwerken in jouw wijk (denk hierbij aan de huisartsen, ziekenhuis, GGD). De caseload van het team bestaat gemiddeld uit 100 zorgvragers. De zorgvraag is zeer gemêleerd, van zeer laag-complexe zorg tot hoog-complexe zorg. De laatste jaren is een toename van zorg zichtbaar, bij de meeste zorgvragers is er sprake van multimorbiditeit. Je werk als wijkverpleegkundige is elke dag anders:
  • Je voert verpleegkundige taken uit, maar komt bijvoorbeeld ook in aanraking met verschillende culturen, treft psychische of verstandelijke problematieken en coördineert in de zorg voor de terminale cliënten.
  • Als wijkverpleegkundige beschik je over een rijke baan, waarin je door de variatie in het werk, jezelf dagelijks verder kan blijven ontwikkelen. Tevens ben je een coach en aanspreekpunt voor jouw team. Ook zijn multidisciplinaire overleggen onderdeel van je functie. Kortom, als wijkverpleegkundige ben je een veelzijdige professional.
Verpleegkundig leiderschap
Als wijkverpleegkundige vervul je binnen je team, de wijk en onze organisatie een centrale rol als het gaat om de bevordering van een lerende cultuur, waarin jij en jouw team zich kunnen verbeteren en bekwamen. Santé Partners ziet de waarde van jou als wijkverpleegkundige en wil je graag verder in je kracht zetten. Daarom kennen we binnen onze organisatie het traject Verpleegkundig Leiderschap waarin jouw ontwikkeling als wijkverpleegkundige centraal staat.

Over jouw team
Team Zaltbommel/Bruchem bestaat uit 25 medewerkers. Binnen het team zijn verschillende functie niveaus werkzaam, van leerling Hbo-v tot wijkverpleegkundige. Binnen de organisatie is team Zaltbommel/ Bruchem een leerteam. De kracht van het team is het samen doen; iedereen heeft zijn kwaliteiten en deze worden ten volle benut. Iedereen is gelijk ongeacht opleiding of niveau waarop men werkzaam is. Het werkgebied van team Zaltbommel/Bruchem zijn de dorpen Kerkwijk en Bruchem, Woonzorgcomplex de Nije hof, de wijk de Vergt, de wijk de Waluwe en het omliggende gebied richting industrieterrein. Marielle van de Laar, Wijkverpleegkundige Brakel. “Ik kom bij veel cliënten in de ochtend en heb in de middag ook veel administratieve taken, die altijd anders zijn. Ik spreek veel verschillende disciplines zoals huisartsen, fysiotherapeuten, soms logopedisten, soms diëtisten en sociale netwerken. Geen dag in mijn werkzame leven is voorspelbaar, dat maakt mijn werk zo mooi en boeiend.”

Wat wij jou bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 50 (cao VVT) waar je minimaal € 2631,- en maximaal € 3818,- bruto per maand ontvangt op basis van 36 uur. Omdat je flexibel werkt heb je ook recht op onregelmatigheid toeslag, afhankelijk van jouw rooster.We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• een laptop en telefoon

zodat je flexibel kunt werken
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz. Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal! Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
• Je hebt een HBO-V diploma afgerond of bent een gediplomeerd A-verpleegkundige met aanvullende MGZ en beschikt over een geldige BIG registratie.
• Jouw verpleegtechnische handelingen zijn up-to-date of je bent bereid deze te behalen via onze Academie.
• Je bent in staat een team te coachen, maar weet hen tevens te bewegen naar zelfsturing.
• Je bent communicatief sterk en beschikt over de nodige overtuigingskracht.
• Tevens herken jij je in ‘de 6 CanMEDS rollen’ die vanuit V&VN beschreven zijn voor de zorgverlener.
• Je hebt oog voor kwaliteit en de slag die daarin gemaakt kan worden.
• In je werk ben je kritisch en je beschikt over reflectievermogen.

Solliciteren?
Ben jij de ontbrekende schakel voor ons team? Solliciteer dan direct via de ‘direct solliciteren button’. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of recruitment-assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht of mail ons [stuur een e-mail] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Sabrina van Geerenstein, gebiedsmanager [klik hier voor het telefoonnummer] .Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure. Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er zo'n 85 wijkteams, er is dus altijd wel team bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), ruim zes weken vakantie en een goede pensioenregeling. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen..

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners