Luba Uitzendbureau

Productieplanner

  • Vacature
  • Noord-Brabant
Boxtel
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als productieplanner is het opstellen van een accurate forecast jouw hoofdtaak. Dit doe je aan de hand van de historische verkooporders, in combinatie met acties en assortimentswijzigingen. Vervolgens vertaal je deze forecast naar wekelijkse productieplanningen voor de productielocaties in Nederland en BelgiŽ. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het monitoren van de THT-datums van de beschikbare voorraad. Je zorgt ervoor dat producten tijdig naar klanten worden verstuurd en je bewaakt de leverperformance door de orders, voorraden en productieplanningen nauwlettend in de gaten te houden. Je stuurt op de juiste voorraadhoogte en borgt de hoge leverperformance en lage derving. De doelstellingen worden gemonitord middels KPI's, jij bent in staat om deze cijfers te vertalen naar concrete verbeteracties om zo de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en behoort tot de snelst groeiende foodbedrijf van Nederland! Bij de twaalf gespecialiseerde productielocaties maken zij vleeswaren en vleesproducten voor de retailers en grossiers in Nederland, BelgiŽ en Duitsland. Ook voor de komende jaren verwachten ze sterk te blijven groeien, mede door de inzet van bijna 700 collega?s (NL/BE/DE) die dagelijks de lekkerste en kwalitatief allerbeste producten ontwikkelen en maken. Een grote passie voor het mooie product vlees is wat ze delen en dat maakt de producten zo bijzonder.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau