Luba Uitzendbureau

Allround technisch medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Alkmaar
25 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je gaat grote stalen delen samenstellen tot één werkende constructie. Je plaatst de hydraulische componenten, cilinders en motor. Dit werk doe je veelvuldig met een kraan en takel vanwege de omvang van de delen. Als laatste monteer je eenvoudige mechanische en elektrische componenten. Omdat het voor kan komen dat hier niet genoeg werk is kan er van je gevraagd worden om te helpen bij het spuiten. Je vult hier de verfinstallatie bij en in duo-vorm spuiten jullie de constructies. Uiteraard met de juiste uitrusting. Na het spuiten maken jullie alles weer schoon en ruimen jullie op.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een groot bedrijf in Alkmaar. Er zijn meerdere locaties in Nederland. Op deze locatie worden voornamelijk laadoplossingen gemaakt voor verschillende industrieën.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau