Luba Uitzendbureau

CNC operator

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Voorschoten
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van hoogwaardige onderdelen in diverse materialen van enkel stuks tot series. Je hebt een zelfstandige rol, maar je werkt wel met een klein team om je heen. Je programmeert en bedient de CNC machine. Ook voer je controles uit om de kwaliteit van de producten te kunnen waarborgen.

Over het bedrijf

Een technisch bedrijf dat zijn sporen ruim verdiend heeft in de technische sector. Er worden jaarlijks meerdere uitjes georganiseerd waarbij de gezinnen ook welkom zijn! Kortom, een hecht team waar de gemiddelde medewerker zeer lange tijd werkt. 'Er is echt aandacht voor je, directie heeft oog voor je en spreekt regelmatig waardering uit' aldus een tevreden medewerker.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau