Luba Uitzendbureau

Orderpicker / assemblage medewerker

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Zuid-Holland
Pijnacker
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

De functie van assemblage medewerker binnen dit bedrijf is zo specialistisch, dat het zeker een aantal jaren duurt voordat je dit echt onder de knie hebt. Ze hebben het erg druk de komende 6 maanden en daarom zijn ze op zoek naar tijdelijke ondersteuning. Het werk zal dus zeker in het begin best een beetje saai zijn en zal je vooral de orders gaan leren lezen en begrijpen en deze gaan verzamelen. Het zijn allemaal kleine orders die wereldwijd besteld worden en deze orders staan dus ook allemaal in vakjargon Engels. Dit zal je wel redelijk snel begrijpen. Belangrijk is wel dat je dit werk heel precies en geconcentreerd uitvoert, omdat de orders uit cijfers en uit letters bestaan. Je werkt vanaf de computer en je kunt de orders lopend uit kleine bakjes gaan pakken en deze gaan verpakken en verzendklaar maken. Na een tijd ga je ook leren de wat moeilijkere orders te assembleren vanaf een tekening.

Over het bedrijf

Het is een klein en gezellig bedrijf waarin je heel informeel en zelfstandig gaat werken. Lunch hoef je niet mee te nemen, deze wordt geheel verzorgd en je luncht ook met elkaar aan de keukentafel. Er loopt ook een hond rond en er hangt een gemoedelijke sfeer. Het is dus belangrijk dat je goed in dit kleine team past. Dit gave en kleine bedrijf is een A groothandel voor voornamelijk remleidingen in de autobranche. Zij leveren aan diverse automerken, maar ook aan de Formule 1!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau