Luba Uitzendbureau

Categorie Manager

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Roelofarendsveen
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als categorie manager ga je aan de slag voor de afdeling 'Worldsource & Sustainability' bij je nieuwe werkgever. Je houdt je vooral bezig met de verschillende categorieŽn die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je coŲrdineert, communiceert en draagt zorg voor alle prioriteiten die gelden voor de categorieŽn. Je houdt je ook bezig met het realiseren van groei voor de categorieŽn en je meet de verkoopcijfers en baseert hier beslissingen op. Je rapporteert aan de Europese Trading Manager. Je zal als een ondersteuning fungeren voor de ontwikkeling, onderhoud en handels initiatieven voor nieuwe producten en product programma's.

Voor de introductie van de nieuwe producten heb je veel contact in het Engels met de buitenlandse inkoop kantoren. Niet alleen extern maar ook intern ben je het aanspreekpunt voor de 'Worldsource & Sustainability' afdeling. Je zal vooral contact hebben met de Marketing, Planning, Decoratie en Internationale Sales afdeling. Dat betekent dat je veel aan het schakelen bent met meerdere partijen tegelijk. Als categorie manager houd je goed zicht op alle trends die van invloed kunnen zijn op jouw categorie. Je focus ligt altijd op groei en het goed presteren van jouw afdeling. Als je enige kennis hebt van marketing dan is dat mooi meegenomen.

Over het bedrijf

Ben je enthousiast geworden over de functie? Dan vertellen we je graag telefonisch meer over de werkgever.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau