Luba Uitzendbureau

Online merchandiser - junior

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Roelofarendsveen
27 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als junior online merchandiser is het jouw doel om ervoor te zorgen dat de producten nog succesvoller gaan verkopen op de webshops van de e-commerce klanten. Hoe doe je dat? Je houdt je bezig met het communiceren van nieuwe productlanceringen. Voor die lanceringen lever je product data aan maar ook de afbeeldingen van de producten zelf. Je bent daarnaast continue websites van klanten aan het analyseren. Je adviseert de klanten op basis van sales data en jouw eigen analyses. Ook draag je verbeteringen aan voor de producten, content en service.

Klanten zijn verspreid over heel Europa ? je bevindt je dus in een internationale setting. Geen dag is hetzelfde en je zult vaak snel moeten schakelen. Binnen deze functie heb je contact met diverse interne stakeholders, zoals Product Development, Account Managers, Marketing en IT. Je bent in direct contact met de klant en daardoor verantwoordelijk voor het vertalen van issues en wensen naar eisen voor deze afdelingen.

Over het bedrijf

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Dan vertellen we je graag telefonisch meer over de werkgever.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau