Luba Uitzendbureau

Hulpmonteur Airconditioning en Koeltechniek

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Afhankelijk van de afstand naar de klus, start je tussen 07:00 en 08:00 uur op kantoor. Samen met je collega's neem je de planning door onder het genot van een bak koffie of thee. Als de plannen zijn besproken, ga je met een ervaren monteur de bus in en rijden jullie naar de eerste locatie. Jullie werkgebied is voornamelijk de Randstad en in het oosten van Nederland. Jullie klanten zijn vaak zakelijke klanten waar jullie soms wel meerdere dagen bezig zijn, dit hangt af van de grootte van de installatie. Het komt ook voor dat je bij particulieren thuis komt. Jouw werkzaamheden op locatie bestaan eigenlijk uit het assisteren van de assistent. Denk aan assisteren bij het onderhouden, in- en afstellen, testen en controleren van koel- en klimaatbeheersingssystemen, zoals koeltechnische installaties, airconditioners en luchtbehandelingsinstallaties. Ook kijk je mee met lichte reparaties uit of assisteer je bij je lichte storingen. Omdat je veel contact met de klanten, is het belangrijk dat je communicatief sterk en representatief bent. Eenmaal terug op kantoor bespreek je de dag en drink je samen met je collega's nog een bakkie koffie, kopje thee of glaasje water. Daarna zit de dag er op!

Als hulpmonteur/junior monteur leer je van de ervaren collega's. Als je echt een vak wilt leren, is dit een prachtige functie waar je uiteindelijk de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen!

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever levert, installeert en onderhoudt sinds 1997 alle fabrikaten, airconditioning en warmtepompen bij bedrijven en particulieren in heel Nederland. Het kantoor is gevestigd in Zoetermeer en dit is (voor de meeste collega's) de verzamelplaats. Hierin bevinden de kantoren, maar ook een showroom voor klanten! Ze hebben een ruime ervaring in vrijwel alle sectoren van de markt en service staat hoog in het vaandel. Het is voor hun belangrijk dat collega's uitstekende service bieden op het gebied van advies, installatie en aftersales en een duidelijke prijsstelling. Afspraken worden vooraf vastgelegd en willen altijd dichtbij de klant zijn. Ze zoeken iemand die zich hier compleet in kan vinden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau