Technische Unie B.V.

Commercieel medewerker binnendienst elektrotechniek en verlichting Utrecht Technische Unie

Details van de functie

Logo Locatie: Utrecht | Lichtadviseur | MBO niveau 4 | Specialisme verlichting | Technische Unie

“Welke duurzame lichtoplossing adviseer je in mijn specifieke situatie?” Met jouw kennis over duurzame lichtoplossingen is geen klantvraag je te gek. En je gaat zelfs een stapje verder voor jouw klant. Ontdek welke uitdagende vragen ons verkoopteam krijgt en wat jouw rol is binnen dit team.

Herken jij jezelf hierin?

  • De klant komt graag bij je terug voor advies
  • Je hebt kennis van basis elektro- en verlichtingstechniek
  • je bent een teamplayer

Wat ga je bij Technische Unie doen
Wanneer het gaat om Licht oplossingen ben jij dé expert! Je adviseert klanten m.b.t. allerlei lichtvragen en lichtprojecten, werkt lichtberekeningen uit en maakt technisch complexe offertes voor omvangrijke opdrachten. Met jouw commerciële instelling weet je deze offertes om te zetten in omzet voor Technische Unie. En omdat jij de urgentie hebt om de wereld duurzamer te maken ken jij ook alle duurzame oplossingen in deze branche. Niets gaat jou te ver voor tevreden klanten. Welke klantvraag je ook krijgt, jij inventariseert de wensen, stelt de vraag achter de vraag en bent ondertussen al aan het zoeken naar oplossingen. Je geeft advies, maakt scherpe offertes en weet deze om te zetten in orders. Daarnaast draag je bij aan het verankeren van kennis van concepten en oplossingen binnen de organisatie. Ook ben je verantwoordelijk voor het realiseren en uitbouwen van de omzet en marge binnen je expertise gebied. Jij bent als linking pin degene die de collega’s van de buitendienst enthousiasmeert en motiveert. Kortom een uitdagende baan waarin jij jouw passie voor licht en je creativiteit en kennis van de nieuwste trends en productinnovaties goed kunt inzetten. Meer weten hierover, lees hier meer.

Je wordt onderdeel van een enthousiast en hecht team die allemaal veel energie halen uit het bijdragen aan het verduurzamen van Nederland. Je bent hét aanspreekpunt voor collega’s die extra kennis nodig hebben over duurzame alternatieven en dan vooral binnen de productgroep van Licht. Je werklocatie is ons verkoopkantoor in Utrecht. Op de eerste verdieping zit onze verkoopbinnendienst met alle customer service medewerkers en commercieel medewerkers. Nu werken we vooral vanuit huis en weten we elkaar digitaal te vinden. Samen bespreken we wie wanneer op kantoor is zodat het niet te druk wordt (uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM).

Wij bieden
Technische Unie is een veelzijdige werkgever, we heten je welkom met een uitgebreide introductie en staan we garant voor een informele cultuur waar humor, gelijkheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Naast een prima salaris, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 40 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten. Ook kun je rekenen op veel vrijheid, zelfstandigheid en een werkomgeving waarin je volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden krijgt.

Je profiel
•Jij hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 4 of hbo opleiding en commerciële ervaring opgedaan op gebied van elektrotechniek en/of licht
  • Je bent commercieel en hebt affiniteit met duurzame licht oplossingen;
  • Je bent proactief, ambitieus en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk;
  • Je hebt al eerder gewerkt met een licht tekenprogramma (bij voorkeur dialux EVO)

Meer informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Twingo Couturier (Verkoopleider) te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technische Unie B.V.