Technische Unie B.V.

Commercieel medewerker binnendienst specialisme klimaattechniek Venlo Technische Unie

Details van de functie

Logo Locatie: Venlo | MBO | Fulltime | Klimaattechniek / CV | Technische Unie

“Moeten we de CV ketel vervangen of hebben jullie een duurzame oplossing??” “Mijn klant wil een huis zonder gas, hoe pak ik dat aan?” Met jouw kennis over duurzame oplossingen is geen klantvraag je te gek. En je gaat zelfs een stapje verder voor jouw klant. Ontdek welke uitdagende vragen ons verkoopteam krijgt en wat jouw rol is binnen dit team.

Herken jij jezelf hierin?
  • De klant komt graag bij je terug voor advies
  • Je hebt kennis CV, klimaattechniek en warmtepompen
  • Wereldverbeteraar in duurzaamheid

Wat ga je bij Technische Unie doen
Klimaattechniek, jij bent dé expert! En omdat jij de urgentie hebt om de wereld duurzamer te maken ken jij ook alle duurzame oplossingen in deze branche. Niets gaat jou te ver voor tevreden klanten. Welke klantvraag je ook krijgt, jij inventariseert de wensen, stelt de vraag achter de vraag en bent ondertussen al aan het zoeken naar oplossingen. Je geeft advies, maakt scherpe offertes en weet deze om te zetten in orders.

Je wordt onderdeel van een enthousiast en hecht team die allemaal veel energie halen uit het bijdragen aan het verduurzamen van Nederland. Je bent hét aanspreekpunt voor collega’s die extra kennis nodig hebben over duurzame alternatieven en dan vooral binnen de productgroep klimaattechniek. Je werklocatie is ons verkoopkantoor in Venlo. Op de eerste verdieping zit onze verkoopbinnendienst met alle customer service medewerkers en commercieel medewerkers. Nu werken we vooral vanuit huis en weten we elkaar digitaal te vinden. Samen bespreken we wie wanneer op kantoor is zodat het niet te druk wordt (uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM).

Wat breng je mee
  • Jij hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 4 of hbo opleiding en al wat commerciële ervaring opgedaan door middel van een (bij)baan of stage;
  • Je bent commercieel en hebt affiniteit met onze duurzame klimaattechniek oplossingen;
  • Je bent proactief, ambitieus en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.

Wij bieden
Technische Unie is een veelzijdige werkgever, we heten je welkom met een uitgebreide introductie en staan we garant voor een informele cultuur waar humor, gelijkheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Naast een prima salaris, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 40 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten. Ook kun je rekenen op veel vrijheid, zelfstandigheid en een werkomgeving waarin je volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden krijgt.

Meer informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Frank van Pelt (Manager Verkoopkantoor) te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technische Unie B.V.