Luba Uitzendbureau

Medewerker depot

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
26 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij versterkt het team op het zuurstofdepot. Jouw werkzaamheden zijn voornamelijk het schoonmaken en labelen van cilinders. Daarbij help je jouw collega's met het opruimen en opgeruimd houden van de werkplaats. Deze werkzaamheden verricht jij buiten en deels onder een overkapping. Zo kan jij tussen het werken door ook nog wat lekkere zonnestraaltjes meepakken! Je gaat werken in verschoven dagdienst, dat houdt in dat je start om 09.30 uur en om 19.00 uur weer klaar bent.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever zet zich al 25 jaar in voor meer leven in de dag van patiŽnten. Het bedrijf doet dat door het leveren van medisch facilitaire producten en diensten thuis op het gebied van zuurstof, OSAS en beademing. Ze installeren en onderhouden medische apparatuur in de thuissituatie, adviseren en begeleiden 24/7 patiŽnten in hun therapie en voorzien daarbij in de levering van alle noodzakelijke toebehoren. Daarbij werken ze nauw samen met artsen, zorgprofessionals en zorgverzekeraars.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau