Luba Uitzendbureau

Laborant

  • Vacature
  • Tijdelijk
  • Noord-Holland
Amsterdam
16 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als laborant of lab technician kom je te werken op de afdeling QC Sample management bij Prothya Biosolutions. Je taken bestaan uit het nemen van monsters (ruw materiaal dat richting de productie moet gaan) in de samplebooth (cleanroom). De samplebooth maak je vervolgens ook weer schoon. Het betreft een belangrijke taak, want dankzij deze controles kan de productielijn door blijven draaien en kunnen de medicijnen op tijd geleverd worden.

De afdeling GQ Sample management is nieuw en is samengesteld uit medewerkers van de teams van Microbiologie, Chemie en Incoming Goods. Doordat er veel medewerkers nog bezig zijn met een training zoekt Prothya Biosolutions een tijdelijke laborant die de afdeling komt ondersteunen met de bovengenoemde werkzaamheden. Het betreft een baan tot ongeveer februari 2022.

Over het bedrijf

Prothya Biosolutions (voorheen Sanquin Plasma Products) produceert en exporteert een breed assortiment geneesmiddelen voor patiŽnten over de hele wereld. Op de productielocaties in Amsterdam en Brussel bereiden ze een breed scala aan geneesmiddelen uit bloedplasma. Ze bieden de Nederlandse gezondheidszorg medicijnen die zijn gemaakt uit bloed en zijn bereid uit plasma dat in Nederland is verzameld. Het productieproces doorloopt alle stappen vanaf grondstof tot en met afgevuld eindproduct en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De medicijnen worden gebruikt voor een groot aantal aandoeningen, waarvan vele levensbedreigend zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau