Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker maatdeuren

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Katwijk
17 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij gaat als montagemedewerker aan de slag met het in elkaar zetten en op maat maken van houten deuren. Dit doe je met verschillende machines zoals een afkortzaag, schuurmachine, tafelzaag e.d.

Je maakt van ruwe materialen een maatwerk deur en indien nodig wordt deze voorzien van een afwerkingskleur (bijvoorbeeld beitskleur). Op deze manier ga je ook te werk bij het samenstellen van schuifdeursystemen.

Zo maak jij voor iedere opdrachtgever een unieke deur.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in houtbewerking. Zij maken houten vloeren, trappen en deuren. Er heerst een fijne werksfeer omdat er veel waarde word gehecht aan samen werken naar het afleveren van een mooi product.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau