Luba Uitzendbureau

Logistiek Planner

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij zorgt ervoor dat het logistieke proces zo soepel en optimaal mogelijk verloopt. Je bent verantwoordelijk voor de transportplanning van weg, lucht- en zeetransport en de planning met betrekking tot de inkomende en uitgaande goederen. Maar ook voor een stuk productieplanning draai jij je hand niet om. Door jouw perfect afgestemde planning zorg jij ervoor dat alles op rolletjes verloopt.
Op dagelijkse basis ben je verder ook verantwoordelijk voor het doorgeven van de planning aan vervoerders, coördineren van inkomende en uitgaande goederen, opmaken van transportdocumentatie en opstellen van douanedocumenten en het onderhouden van contact en afstemming met vervoerders/wegtransporteurs in binnen-en buitenland. Zoals je leest, een bordje vol maar met jouw ervaring en hands on mentaliteit, moet dit geen probleem zijn.
Om je thuis te voelen in deze functie is het belangrijk dat je in staat bent om snel te schakelen en in te spelen op een aanpassing in de planning. Je houdt van de dynamiek van het vak en bent stressbestendig. Daarnaast breng je gezelligheid mee voor in het team en ben je een echte teamspeler. Je vindt het dan ook niet erg om collega?s te ondersteunen waar nodig. Een telefoontje voor of na werktijd of misschien eens in het weekend? Daar ben jij flexibel in.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het benaderen van vervoerders en het maken van prijsafspraken bij ad hoc transportproblemen. Je bent aanspreekpunt voor douane en KCB activiteiten en communiceert duidelijk met alle betrokken afdelingen.

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever is leverancier van ongeveer 240 unieke groente- & fruitsoorten uit bijna 60 landen. Samen met hun partners maken zij elke dag het verschil. De kwaliteit van de producten is dan ook het resultaat van diverse factoren. De drive van de teler, werknemers die zich betrokken voelen en de expertise die binnen de organisatie die aanwezig is.

Verder wordt er goed voor de werknemers gezorgd. Zo kan je een aantal keer in de week gratis bootcampen op het eigen bootcamp terrein, grote kantine met chefkok die gezonde maaltijden bereid en elke vrijdagmiddag een gezellige borrel!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau