Luba Uitzendbureau

Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bouw jij mee aan het succes en groei van de vestiging. Je informeert en adviseert, hoofdzakelijk telefonisch, onze klanten en prospects met jouw kennis van hout- en bouwmaterialen. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten, je stelt offertes op en pakt de aanvragen voor calculaties op. Verkregen opdrachten voer je in en je zorgt ook voor de uitvoering hiervan. Stel dat het druk is aan de balie dan ondersteun je jouw collega?s.

Over het bedrijf

Deze specialist in hout, plaat en bouwmaterialen beschikt over 42 vestigingen door heel Nederland. Van origine zijn ze experts in een breed assortiment van naaldhout, hardhout en plaatmateriaal, maar inmiddels ook ontwikkeld tot specialist in deuren en kozijnen, gevel, dak, isolatie, ijzerwaren, gereedschap en afwerking.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau