Technische Unie B.V.

Klantenservice medewerker Arnhem Technische Unie

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Gelderland
Arnhem
1 september 2021
31 oktober 2021

Details van de functie

Logo Locatie: Arnhem| Customer Service | Klantenservice | Technische Unie

Heb jij de klant hoog in het vaandel staan en ben jij in staat om bij iedereen die je spreekt een lach op het gezicht te bezorgen? En sta jij open voor een volgende stap in je carrière? Dan is dit je kans! Word Klantenservice medewerker op onze vestiging in Arnhem.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je stapt je (thuis)kantoor in met een glimlach. Vandaag is het jouw missie om weer klaar te staan voor uiteenlopende vraagstukken van klanten uit de installatiebranche. Het kan niet op, zo uiteenlopend zijn de gesprekken die je voert. Je helpt de klant met vragen over onze dienstverlening, voorraad, website en prijzen. Lekker divers, dat maakt het ook zo leuk!
Ondertussen zie jij ook wat mails binnenstromen. Veel van onze klanten komen met grote regelmaat terug. Nu jij hier een tijdje zit weet je snel de klant verder te helpen en bouw je ook nog een persoonlijke band op.
In de middag help je nog meer klanten en bespreek je met je leidinggevende jouw voortgang. Jezelf ontwikkelen is voor jou erg belangrijk en in deze rol kun je al je talenten kwijt. Je stelt doelen samen met de manager en met je proactieve houding zie jij mogelijkheden om het iedere dag een beetje beter te doen.
Aan het einde van de dag weet je niet waar de tijd gebleven is. Je spreekt nog even na met collega’s. Deze dag was een succes.

Je profiel
  • Je hebt een mbo opleiding en commerciële/klantenservice ervaring;
  • Je bent communicatief sterk, enthousiast, leergierig en hebt een passie voor relatiebeheer;
  • Je bent 32 uur beschikbaar;
  • Je bent klantgericht, proactief en resultaatgericht en weet het beste uit jezelf en anderen te halen.

Wij bieden
Een super leuk team. Samen zetten jullie je iedere dag in om de klant een warm gevoel te geven. Jij vormt, samen met meer dan 2.000 collega’s, het hart van ons bedrijf. We willen dat jij met plezier en fit aan het werk kan gaan. Met veilige werkplekken, preventieve inzet tegen ziekteverzuim en goede arbeidsvoorwaarden helpen we jou om gezond en vitaal te blijven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal en je vindt bij ons volop mogelijkheden om door te groeien. Al voor je eerste werkdag start je met het uitgebreide inwerkprogramma, waardoor je Technische Unie, de wereld van de grootste technische groothandel én het assortiment snel leert kennen. Of we nu thuis of op kantoor werken; we staan altijd met elkaar in contact.

Daarnaast bieden wij een goed salaris en bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 22 vakantiedagen op basis van 32 uur, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten. Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Over Technische Unie
Technische Unie is een technische groothandel in installatiematerialen. Als marktleider leveren we meer dan twee miljoen producten op het gebied van elektrotechniek, licht, datacommunicatie, installatiematerialen, sanitair, verwarming en klimaattechniek.
We onderscheiden ons door een compleet assortiment, nieuwe vormen van dienstverlening en slimme logistiek.

Werken bij Technische Unie is werken bij 'De Mogelijkmakers'. Wil jij dat ook maar is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de vacatureservice! Je ontvangt de laatste vacatures per mail. Klik op de vrachtwagens hieronder voor alle stappen van ons sollicitatieproces.
Afbeelding sollicitatieproces stappen Technische Unie

Meer informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Robert Senteur (Manager Verkoopkantoor) te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Technische Unie B.V.