Goflex Young Professionals BV

Leerling bbl gas, water, warmte - installatietechniek

Details van de functie

Logo Goflex helpt je met leren en werken: een opleiding installatietechniek op mbo-?niveau met extra trainingen en coaching. Samen werken we aan jouw opleiding. Op zoek naar een mooie leerwerkplek in de installatietechniek? Wij leiden vakmensen op. Je maakt kennis met leerwerkplekken in de woningbouw, utiliteit en industrie. Kies wat bij jou past en haal in 3-4 jaar je diploma. Tijdens de het leerwerktraject leer je de kneepjes van het vak en verdien je tegelijkertijd een mooi salaris.

Leren door te doen!

Bij ons in dienst bouw je mee aan gave projecten in de technische sector. Naast je werk volg je op onze kosten vakken op een ROC bij jou in de buurt. Zo haal je in drie à vier jaar een zo hoog mogelijk MBO diploma terwijl je ook nog gewoon salaris ontvangt.

Als Goflexer:

 • Werk je op de gaafste projecten, met vanaf dag één een goed salaris
 • Betaalt Goflex jouw opleiding en studiematerialen (zelfs jouw tijd wordt vergoed!)
 • Behaal je een erkend MBO diploma door een paar dagen in de week lessen te volgen op een ROC bij jou in de buurt
 • Begin je meestal met een Goflex Bootcamp, waardoor jij je traject start met een voorsprong
 • Leer je in de praktijk door je vaardigheden te oefenen in het Goflex trainingscentrum en op je leerwerkplek bij één van onze opdrachtgevers
 • Wordt je begeleidt door je eigen Goflex-coach, die samen met jou je leerdoelen bepaalt en zorgt dat jij je diploma(s) haalt
 • Wordt extra inzet beloond: goede prestaties worden direct omgezet in een hogere beloning
 • Heb je baangarantie: na afronding van je opleidingstraject ga je in dienst bij je leerwerkbedrijf

Ons unieke traject in 220 seconden:

Naar wie zijn wij op zoek?

Om in aanmerking te komen voor deze vacature voldoe jij aan zoveel mogelijk van de volgende eigenschappen:

 • Je hebt minimaal een middelbare schooldiploma behaald (of gaat je diploma binnenkort halen)
 • Je mag starten op het ROC op niveau 2, 3 of 4
 • Je bent in je vrije tijd al actief met techniek of bent geïnteresseerd in dit vakgebied en kan er al het één en ander over vertellen
 • Je wil graag je mbo diploma halen

Op welke profielen kun je instromen?


Weet jij genoeg?

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wij nodigen je dan direct uit om onze (online) Goflex TalentPitch te doen. Dit geeft ons (en jou) een goed beeld van jouw specifieke talenten. Wij proberen vervolgens zo snel mogelijk te laten weten of wij ook een goede match zien en het traject verder met je gaan inzetten (meestal binnen een paar dagen).

Meld je aan!

Over Goflex - Voor wie het wil maken!

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek, voor jongeren die vooruit willen en in hun toekomst willen investeren. Wanneer je in dienst komt bij Goflex begin je zo snel mogelijk mee te draaien op echte projecten. Hier bovenop volg je een paar dagen per week theorie-onderwijs op een ROC bij jou in de buurt, én krijg je extra praktijktraining in één van onze trainingscentra. In een Goflex MBO (BBL) leerwerktraject werk je op een project waar je gaat samenstellen, installeren of service en onderhoud gaat plegen. Later kun je ook de ontwerp of coördinerende/ leidinggevende kant op gaan.

START MET GOFLEX BOOTCAMP

Je Goflex carrière start meestal met een Goflex Bootcamp op één van onze technische trainingscentra. In korte tijd leren we je basis vakkennis, gereedschapskennis en basisveiligheid aan. Zo maak jij een vliegende start op je werkplek.

COACHING EN ONTWIKKELING

Tijdens het Goflex traject word je begeleid door je eigen Goflex Coach. Jouw coach houdt contact met jou, school (ROC), je leidinggevende op de (leer)werkplek en je instructeurs op ons trainingscentrum - om alles op elkaar af te stemmen. Op die manier ontwikkel je razendsnel je vaardigheden op technisch en persoonlijk vlak.

GOFLEX PROGRAMMA

Bovenop je standaard ROC lessen, volg je het Goflex Programma. Afgestemd op jouw leerwerktraject volg je extra vakmodules, veiligheidscursussen en soft-skills trainingen. Met het Goflex Programma versnel je je ontwikkeling als vakman/-vrouw, én onderscheid je je op unieke wijze.

BELONING

Bij een BBL opleiding krijg je een leerarbeidsovereenkomst. Hier hoort een vast salaris bij. Dit gaat jaarlijks omhoog, omdat je kennis en ervaring toeneemt. Bovendien kun je als Goflexer daar bovenop tot 12% prestatiebeloning verdienen. Hoe beter je presteert, hoe hoger deze beloning is.

BAANGARANTIE

Op de leerwerkplek doe je al veel praktijkervaring op. Na een succesvol opleidingstraject ga je in dienst bij het bedrijf waar je tot dan toe de praktijkervaring hebt opgedaan.

Wat doe je als Goflexer zoal?

Wat is installatietechniek?
Installatietechniek is een breed vakgebied. Behalve het aanleggen van verwarming- en luchtbehandelingsystemen in grote kantoorgebouwen horen daar ook waterleidingen en gasleidingen bij. Dus van badkamer tot riolering bij je thuis, of van verwarmingsketel tot afvalwaterzuivering in een fabriek. De eisen op het gebied van klimaatbeheersing worden steeds hoger en dus groeit ook de behoefte aan vakmensen in de installatietechniek.

Praktijkvoorbeeld
Het aanleggen van een klimaatinstallatie in een kantoor is een goed voorbeeld van installatietechniek. Ook het installeren van de centrale koelunits in een technische ruimte of het plaatsen, ophangen en afmonteren van radiatoren voor de centrale verwarming horen erbij.

Wat ga je leren van installatietechniek?
Tijdens je opleiding leer je stap voor stap hoe je allerlei installaties aan moet leggen, hoe je ze moet onderhouden, testen en in gebruik moet stellen. Je leert solderen, lassen, fitten, buigen, ketels aansluiten, en nog veel meer.

Wat ga je worden?
De opleidingen in de installatietechniek brengen je tot functies als gebouwbeheerder, luchtbehandelingspecialist, servicetechnicus of verwarmingsmonteur.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Goflex Young Professionals BV