Goflex Young Professionals BV

Leerling monteur mechatronica bbl

Details van de functie

Logo Ga leren en werken in de mechatronica. Mechatronica is een aansprekend werkveld. Bij de opleiding mechatronica kom je meer te weten van metaal, elektrotechniek en besturingstechniek. Je hebt te maken met producten waarbij al deze vakgebieden een rol spelen. Uiteindelijk kies je bij Goflex één van de vakgebieden metaal, elektrotechniek en besturingstechniek. Hierin ga je je specialiseren.

Leren door te doen!

Bij Goflex werk je mee op mooie werkplekken in de techniek. Naast je werk volg je op onze kosten lessen op een ROC bij jou in de buurt. In drie of vier jaar behaal je een zo hoog mogelijk MBO diploma en verdient tegelijkertijd geld.

Als Goflexer:

 • Werk je op de gaafste projecten, met vanaf dag één een goed salaris
 • Betaalt Goflex jouw opleiding en studiematerialen (zelfs jouw tijd wordt vergoed!)
 • Behaal je een erkend MBO diploma door een paar dagen in de week lessen te volgen op een ROC bij jou in de buurt
 • Begin je meestal met een Goflex Bootcamp, waardoor jij je traject start met een voorsprong
 • Leer je in de praktijk door je vaardigheden te oefenen in het Goflex trainingscentrum en op je leerwerkplek bij één van onze opdrachtgevers
 • Wordt je begeleidt door je eigen Goflex-coach, die samen met jou je leerdoelen bepaalt en zorgt dat jij je diploma(s) haalt
 • Wordt extra inzet beloond: goede prestaties worden direct omgezet in een hogere beloning
 • Heb je baangarantie: na afronding van je opleidingstraject ga je in dienst bij je leerwerkbedrijf

Ons unieke traject in 220 seconden:

Naar wie zijn wij op zoek?

Om in aanmerking te komen voor deze vacature voldoe jij aan zoveel mogelijk van de volgende eigenschappen:

 • Je hebt minimaal een middelbare schooldiploma behaald (of gaat je diploma binnenkort halen)
 • Je mag starten op het ROC op niveau 2, 3 of 4
 • Je bent in je vrije tijd al actief met techniek of bent geïnteresseerd in dit vakgebied en kan er al het één en ander over vertellen
 • Je wil graag je mbo diploma halen

Op welke profielen kun je instromen?


Weet jij genoeg?

Ben jij degene die we zoeken? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wij nodigen je dan direct uit om onze (online) Goflex TalentPitch te doen. Dit geeft ons (en jou) een goed beeld van jouw specifieke talenten. Wij proberen vervolgens zo snel mogelijk te laten weten of wij ook een goede match zien en het traject verder met je gaan inzetten (meestal binnen een paar dagen).

Meld je aan!

Over Goflex - Voor wie het wil maken!

Goflex is een opleidingsbedrijf in de techniek, voor jongeren die vooruit willen en in hun toekomst willen investeren. Wanneer je in dienst komt bij Goflex begin je zo snel mogelijk mee te draaien op echte projecten. Hier bovenop volg je een paar dagen per week theorie-onderwijs op een ROC bij jou in de buurt, én krijg je extra praktijktraining in één van onze trainingscentra. In een Goflex MBO (BBL) leerwerktraject werk je op een project waar je gaat samenstellen, installeren of service en onderhoud gaat plegen. Later kun je ook de ontwerp of coördinerende/ leidinggevende kant op gaan.

START MET GOFLEX BOOTCAMP

Je Goflex carrière start meestal met een Goflex Bootcamp op één van onze technische trainingscentra. In korte tijd leren we je basis vakkennis, gereedschapskennis en basisveiligheid aan. Zo maak jij een vliegende start op je werkplek.

COACHING EN ONTWIKKELING

Tijdens het Goflex traject word je begeleid door je eigen Goflex Coach. Jouw coach houdt contact met jou, school (ROC), je leidinggevende op de (leer)werkplek en je instructeurs op ons trainingscentrum - om alles op elkaar af te stemmen. Op die manier ontwikkel je razendsnel je vaardigheden op technisch en persoonlijk vlak.

GOFLEX PROGRAMMA

Bovenop je standaard ROC lessen, volg je het Goflex Programma. Afgestemd op jouw leerwerktraject volg je extra vakmodules, veiligheidscursussen en soft-skills trainingen. Met het Goflex Programma versnel je je ontwikkeling als vakman/-vrouw, én onderscheid je je op unieke wijze.

BELONING

Bij een BBL opleiding krijg je een leerarbeidsovereenkomst. Hier hoort een vast salaris bij. Dit gaat jaarlijks omhoog, omdat je kennis en ervaring toeneemt. Bovendien kun je als Goflexer daar bovenop tot 12% prestatiebeloning verdienen. Hoe beter je presteert, hoe hoger deze beloning is.

BAANGARANTIE

Op de leerwerkplek doe je al veel praktijkervaring op. Na een succesvol opleidingstraject ga je in dienst bij het bedrijf waar je tot dan toe de praktijkervaring hebt opgedaan.

Wat doe je als Goflexer zoal?

Praktijkvoorbeeld
Bijvoorbeeld gebruiksvoorwerpen: als tandartsstoelen en kopieermachines. Of machines voor de industrie, zoals robots: die auto?s in elkaar zetten of voedselproducten inpakken, dat vakgebied is robotica. Als mechatronicus ontwerp en bouw je nieuwe apparatuur en bedenk je hoe je bestaande machines kunt verbeteren. Je programmeert besturingssystemen en onderhoudt/repareert mechanische systemen of robots. Ook kan het voorkomen dat je collega's aanstuurt. Waar jij straks het meest mee bezig bent, hangt af van jouw persoonlijke interesse en talent.

Wat ga je leren van mechatronica?
Heb jij technisch inzicht? Vind je het interessant om te zien hoe een machine werkt en denk je soms dat het slimmer moet kunnen? Lijkt het je leuk om nieuwe technische oplossingen te bedenken? Dan is de opleidingsrichting Mechatronica iets voor jou! Als mechatronicus werk je zelfstandig of in een team. Je werkt soms aan machines waar ook in het buitenland vraag naar is. Het kan dan zomaar gebeuren dat je naar India of Japan moet om daar (mee te helpen) een machine in elkaar te zetten!

Wat ga je worden?
Als Technicus mechatronica ben je van alle markten thuis. Je ontwerpt, maakt en test allerlei mechatronische producten. Zoals een verpakkingsmachine die ervoor zorgt dat er in elk chipszakje precies 50 gram paprikachips zit en dat het zakje goed dicht geseald is. En dat 120 keer per minuut. Andere voorbeelden zijn: testopstellingen, schaarhoogwerkers, hulpgereedschappen en prototypes voor allerlei toepassingen. Aanverwante opleidingen zijn bijvoorbeeld ook middenkader engineering.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Goflex Young Professionals BV