Aktiesport B.V.

Product Fotograaf @ Perry & Aktiesport!

 • Vast contract
HBO
 • Noord-Holland
Aalsmeer
2 september 2021

Details van de functie

Logo Aktiesport maakt samen met Perry deel uit van Sports Unlimited Retail (SUR) en richten zich beide op de verkoop van Sports & Adventure producten met een lifestyle vertaling. Het zijn twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan! SUR is sinds 1 juli 2021 onderdeel van de Iberian Sports Retail Group. ISRG is één van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje en Portugal onder de naam Sprinter en Sportzone. De JD Sports winkels in Spanje en Portugal vallen eveneens onder ISRG. In totaal heeft ISRG meer dan 6.000 medewerkers. Zowel SUR als ISRG heeft een duidelijke uitgesproken ambitie om de beste te zijn. Samen bundelen we onze krachten om de markt te veroveren! Als organisatie staan wij voor de volgende kernwaarden: klantgericht, resultaatgericht, discipline, samenwerken, luisteren en energie. Daarnaast is diversiteit en gelijkheid in onze organisatie erg belangrijk. Wij geloven dat je pas echt jezelf kan zijn en je talenten optimaal kan benutten zodra je in een veilige omgeving bent en met respect behandeld wordt, ongeacht onze verschillen. Iedereen is welkom in onze winkels, op kantoor, bij onze evenementen en natuurlijk online!
?Because we believe there is only one world, one life and one body that makes you feel fantastic!?
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Functiebeschrijving

Als Product fotograaf ben jij mede verantwoordelijk voor het beeldmateriaal van online en sales gerelateerde producten van al onze merken. Jij weet de juiste balans tussen kwaliteit en kwantiteit te vinden, bent een aanpakker en hebt onze huisstijl binnen no time onder de knie. Je bent leergierig en accuraat en kunt omgaan met deadlines. Je krijgt opdrachten vanuit verschillende afdelingen en kunt inspelen op nieuwe situaties en last-minute wijzigingen.

Functie-eisen

Een fantastische uitdaging, een bijzonder plezierige werksfeer en leuke/creatieve collega's. Het is de ideale baan met veel (eigen) verantwoordelijkheid als je toe bent aan een stap in je carrière en past binnen de dynamische wereld van de sportretail! Uiteraard verdien je bij ons een prima salaris o.b.v. je kennis en ervaring. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelskorting, diverse collectieve personeelsvoorzieningen, (online) feesten en borrels. Daarnaast veel focus op ontwikkeling en groei. Wat wil je nog meer?

Arbeidsvoorwaarden


 • Productfotografie kent geen geheimen voor jou;

 • Ervaring met (product)fotografie, digitale fototechnieken;

 • Ervaring met CaptureOne en het Adobe softwarepakket;

 • Ervaring met videografie en beeldbewerking is een pre;

 • Kennis van Canon apparatuur en Profoto flits apparatuur;

 • Op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van fotografie;

 • Creatieve mindset met oog voor detail en compositie;

 • Zorgvuldig en gestructureerd werken en schakelen;

 • Flexibel, vindingrijk en proactief;

 • Teamplayer met hands-on mentaliteit;

 • 32 uur per week beschikbaar;

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.