Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker kozijnen

  • Vacature
  • Noord-Holland
Medemblik
18 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Een leuk en gezellig team! Hier werk je samen met iedereen in het bedrijf. Elke dag starten jij en je collega?s de dag met een bakje koffie voordat jullie de werkvloer op gaan. Je komt in een hecht team terecht waar iedereen goed samenwerkt. Als assemblagemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het in elkaar zetten van de aluminium kozijnen. Als spil in het productieproces zorg jij met je collega's er voor dat de kozijnen op tijd geleverd kunnen worden bij de klant! Verder ben je verantwoordelijk voor het assembleren van aluminium kozijnen. Hierbij moet je denken aan rubberen, beslag inbouwen, alles om tot een volledig kozijn te komen.

Over het bedrijf

Bij Thermal Breaks zijn ze al ruim 30 jaar specialist in het isoleren van aluminium profielen, ook wel thermisch onderbreken genoemd. Dit doen zij op de vestiging van ruim 2800 vierkante meter in Medemblik. Hier werken zij met een ervaren team aan aluminium profielisolatie. Thermal breaks is bij uitstek een partner voor aluminium profielisolatie. Dankzij nieuwe technieken en machines, zijn ze zeer flexibel en betrouwbaar. Ze helpen dan ook al jaren naar alle tevredenheid diverse klanten zoals gevelbouwers en raam- en deur producenten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau