Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Sassenheim
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Bij dit bedrijf worden verf meng- en schudmachines gemaakt die over de hele wereld worden geëxporteerd. Als assemblage medewerker ben je verantwoordelijk voor het in elkaar zetten van de machines. Een verf mengmachine gaat langs vier productielijnen om tot een eindproduct te komen. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt, word je aan één of meerdere productielijnen ingezet. Je kunt deze functie dus zo uitdagend maken als dat je zelf aan kan.

Bij het maken van een goedwerkende verf mengmachine, zijn een aantal stappen nodig. Je begint met het bestuderen van de werkinstructies. Wanneer het duidelijk is wat je moet doen, controleer je de materialen, onderdelen en gereedschappen die je collega uit het magazijn heeft verzameld. Zijn alle onderdelen die je nodig hebt aanwezig? Dan kan je beginnen met het in elkaar zetten van de verf mengmachine en het afstellen van (sub-) assemblages tot machinedelen. Aan een andere productielijn maak je elektrische- en pneumatische aansluitingen. Sta je aan de laatste lijn? Dan ben je verantwoordelijk voor het samenbouwen van de geassembleerde machinedelen tot de complete verf meng machine. Ook test je de machine zodra deze gereed is, je lost de gevonden problemen op én je laadt de software in. Aan welke productielijn je ook staat, je houdt vanzelfsprekend overal je werkomgeving schoon en ordelijk.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever maakt verf meng machines voor onder andere bouwmarkten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sassenheim. Er heerst een informele werksfeer waarbij hard gewerkt wordt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau