Luba Uitzendbureau

Werfmedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Alkmaar
24 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

In de functie van werfmedewerker te Alkmaar, ga jij je voornamelijk bezig houden met de recycling van de metalen. Jij zorgt ervoor dat de metalen in de juiste bakken terecht komen en daarnaast verricht je ook andere bijkomende werkzaamheden, als verplaatsen van materialen en opruimen. In eerste instantie is dat dan ook waar je je mee bezig houd, maar later ga je ook leren om met de bobcat en kranen te werken. Tevens kan het zijn dan je heftruck werkzaamheden verricht en hiervoor kan je een certificaat via ons behalen, mocht je deze nog niet in je bezit hebben. Fysiek werk verrichten vind jij ook niet erg en je bent een echte aanpakker, die proactief de werkzaamheden aanpakt.

Over het bedrijf

De hoofdlocatie van jouw toekomstige werkgeven ligt in de omgeving van Alkmaar. De organisatie houdt zich bezig met het inzamelen en recyclen van metalen. Het is een familiebedrijf waar korte lijnen zijn en en no-nonsens mentaliteit. Naast het werk zijn er vaak bedrijfsuitjes en is er een gezellig vrijdag middag borrel ter afsluiting van de week.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau