Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker techniek

Details van de functie

Logo Over de functie

Als logistiek medewerker zorg je ervoor dat de monteurs de materialen hebben om de banden voor te bereiden voor de klanten. Met behulp van de heftruck en de bovenloopkraan pak je de juiste rol en bereid deze voor. Het komt ook voor dat een klant alleen een stuk band wilt, dan rol je zelf de rol af en snij je deze op de juiste lengte. Als laatste ben je als logistiek medewerker verantwoordelijk voor het klaarzetten voor transport. In alle werkzaamheden wordt er nauw samen gewerkt met de afdeling waar de banden bewerkt worden naar de wensen van de klant. Je werkt in een logistiek team van ongeveer 6 medewerkers.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert transportbanden voor alle industrieŽn. Daarnaast leveren zij onderdelen uit voorraad die horen bij een goed werkend transportbandensysteem. Ook de fabricage van diverse rollen is een onderdeel van de werkzaamheden. Je komt te werken in een hechte en gemotiveerde groep. De werkgever zorgt ook voor een vrijdagmiddag borrel met jouw collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau