Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jouw dag begint in de kantine. Samen met je collega's drink je een kopje koffie of thee en start je de dag. Als magazijn medewerker bij dit bedrijf krijg je een afwisselend takenpakket. Zo ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende goederen. Deze neem je in ontvangst en controleert of alles klopt. Dit verwerk je vervolgens in het systeem. Altijd fijn als de administratie op orde is. Ook stel je orders samen en maakt ze verzendklaar. Omdat jij verantwoordelijk bent voor de binnenkomende goederen vul jij ook de voorraden bij van grondstoffen en andere materialen. Het kan zeker voorkomen dat je ook andere werkzaamheden moet oppakken in het magazijn ter ondersteuning van de logistiek en productie. Dat is natuurlijk geen probleem voor jou, want je helpt je collega's graag!

De werktijden zijn als volgt:

07:00 ? 15:20 uur
15:15 ? 23:35 uur

Over het bedrijf

Wie wil er nou niet voor een organisatie werken die één van de grootste ter wereld is op het gebied van printen en thermisch lint? Inmiddels bestaan zij al ruim 140 jaar en ze groeien nog steeds! Grote kans dus dat jij, zonder dat je het wist, een product van dit bedrijf in handen hebt gehad. Daarnaast werk je natuurlijk niet alleen. Je komt in een team met leuke collega's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau