Luba Uitzendbureau

Commercieel Medewerker

Details van de functie

Logo Over de functie

Jij draagt samen met de Accountmanagers de verantwoordelijkheid voor de retail-klanten van dit bedrijf. Denk hierbij aan speciaalzaken, delicatessenwinkels en distributiecentra van de retailers. Je ondersteunt de accountmanager waar je kan: je houdt prijslijsten en assortiment-lijsten bij, controleert voorraden digitaal en boekt de orders in. Je zorgt ervoor dat het complete proces van order ontvangst tot uitlevering vlekkeloos verloopt. Regelmatig heb je contact met klanten over operationele zaken. Dat zijn zowel Nederlandse als Belgische klanten. Kortom, een echte ontzorger voor je collega's die de orders binnen halen!

Er zijn binnen dit bedrijf ook kansen om verder te groeien, bijvoorbeeld in een commerciŽle rol.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is dť binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland. Ze hebben meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse kaassoorten op voorraad en leveren aan klanten in zowel binnen- en buitenland plus aan diverse verkoopkanalen. Ondanks de grootte van het bedrijf, weten ze het informele familiebedrijf-karakter te bewaren. Daarnaast focussen ze zich op innovatie qua productieprocessen en ontwikkeling van hun medewerkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau