Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over de functie

In de rol van commercieel medewerker binnendienst ben je de spil tussen verkoop en productie. Je hebt veel contact met onze klanten, maar ook collega's van het bedrijfsbureau, planning, sales en expeditie. Jouw takenpakket bestaat uit het screenen van volledigheid voor aanvang van de calculatie, zelfstandig calculeren, toetsen en controleren (op technische) maakbaarheid. Ook stel je zelfstandig offertes op en bereid je verschillende glastechnieken voor. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de systemen en toon je initiatief in het verbeteren daarvan. Als intermediair tussen klant en de betreffende afdelingen vertaal jij de juiste informatie op een professionele manier naar de klant. Je adviseert klanten tevens en draagt zorg voor kloppende orderspecificaties.

Over het bedrijf

Niet alleen het voorzien van de klanten in de vorm van een product, ook het meedenken of het geheel uit handen nemen van projecten behoort tot de kern van het bedrijf. Jouw toekomstige werkgever levert een breed assortiment producten (glas) ten behoeve van thermische isolatie, zon beheersing, geluidsisolatie, veiligheid, brandwering en design voor de internationale bouwwereld.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau