Consolid

Van bakwagen naar bus: gelijk aan het werk en tegelijkertijd je opleiding tot buschauffeur halen (regio Utrecht)

Details van de functie

Logo Om in aanmerking te komen voor deze naadloze overstap naar een nieuwe baan zijn wij op zoek naar echte dienstverleners. Je zal razendsnel achter het stuur zitten voor grote organisaties, het is daarom belangrijk dat je de veiligheid altijd voorop stelt en een goede indruk maakt op jouw klanten en passagiers. Je bent stressbestendig wanneer de tijd begint te dringen, je houdt tegelijkertijd een scherpe blik op de weg en je laat een goede indruk op iedereen achter.

Met deze unieke kans kun je direct beginnen aan sterke en gegarandeerde stappen in jouw carrière. Als bezorger voor Albert Heijn Online kun je gelijk laten zien dat jij je hand niet omdraait om in een bakwagen te rijden en dat je jouw klanten gelukkig maakt met een volle koelkast. Tegelijkertijd krijg je een opleiding om alle ins en outs van een bus en het beroep buschauffeur tot je te nemen. Je houdt het doel om als buschauffeur door te stromen altijd voor ogen.

De opleiding tot buschauffeur

De opleiding bestaat uit 2 delen. In eerste instantie ga je met de theorie aan de slag. Je leert o.a. over de technische aspecten van de bus en de rij- en rusttijden. Wanneer je hier 3 examens voor heb behaald mag je aan de praktijk beginnen. Op de weg en speciale verrichtingen zijn hier de hoofdmoot van jouw lesstof. Consolid regelt de opleiding en neemt de kosten grotendeels voor haar rekening.

Arbeidsvoorwaarden

De eerste 6 maanden werk je als boodschappenbezorger bij Albert Heijn Online. Hier krijg je direct:
  • Een goed salaris van EUR13,46 bruto per uur, inclusief ADV-toeslag (vanaf 22 jaar). Niet elke maand, maar elke week gestort op je rekening;
  • Salarisverhoging na 13 gewerkte weken naar EUR14,09 bruto per uur (inclusief ADV-toeslag);
  • Onregelmatigheidstoeslagen, reiskostenvergoeding, vakantiedagen/-geld, pensioenopbouw;
  • Veel vrijheid: geen manager die over je schouder meekijkt en flexibele werktijden;

Gedurende deze 6 maanden vindt de opleiding voor jouw busrijbewijs plaats. Je krijgt theorie- en praktijklessen en zal deze met verschillende examens af moeten ronden om je klaar te stomen tot volwaardige buschauffeur. Als buschauffeur krijg je:
  • Een startsalaris van EUR14,24 bruto per uur. Dit bedrag is exclusief onregelmatigheidstoeslagen;
  • Bij fulltime dienstverband een garantie van minimaal 24 uur per week;
  • Een uitdagend en dynamisch vak met veel verantwoordelijkheid;
  • Nascholing code-95 om altijd up-to-date achter het stuur te zitten.

Jij gaat aan de slag via Consolid. Wij zijn sinds 1990 marktleider en dé detacheerder en opleider in Vervoer en Veiligheid.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid