Aktiesport B.V.

Jr. Social Media Marketeer @ Perry!

Details van de functie

Logo Aktiesport maakt samen met Perry deel uit van Sports Unlimited Retail (SUR) en richten zich beide op de verkoop van Sports & Adventure producten met een lifestyle vertaling. Het zijn twee sterke retailformules die verder gaan, waar andere sportretailers stilstaan! SUR is sinds 1 juli 2021 onderdeel van de Iberian Sports Retail Group. ISRG is één van de belangrijkste en grootste sportretailers van Europa met meer dan 350 vestigingen in Spanje en Portugal onder de naam Sprinter en Sportzone. De JD Sports winkels in Spanje en Portugal vallen eveneens onder ISRG. In totaal heeft ISRG meer dan 6.000 medewerkers. Zowel SUR als ISRG heeft een duidelijke uitgesproken ambitie om de beste te zijn. Samen bundelen we onze krachten om de markt te veroveren! Als organisatie staan wij voor de volgende kernwaarden: klantgericht, resultaatgericht, discipline, samenwerken, luisteren en energie. Daarnaast is diversiteit en gelijkheid in onze organisatie erg belangrijk. Wij geloven dat je pas echt jezelf kan zijn en je talenten optimaal kan benutten zodra je in een veilige omgeving bent en met respect behandeld wordt, ongeacht onze verschillen. Iedereen is welkom in onze winkels, op kantoor, bij onze evenementen en natuurlijk online!
?Because we believe there is only one world, one life and one body that makes you feel fantastic!?
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Functiebeschrijving

Als Social Media Marketeer ben je verantwoordelijk voor alle advertentie campagnes op onze social media kanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat. Verder ontwikkel, beheer en bewaak je, samen met je collega's, onze website(s). Het doel is dat je hiermee zoveel mogelijk traffic naar de webshops genereert. Hoe doe je dat?

 • In kaart brengen van nieuwe mogelijkheden op het gebied van social media;

 • Uitvoeren van het online marketingbeleid;

 • Ontwikkelen, optimaliseren en uitbreiden van mogelijkheden op het gebied van social media;

 • Experimenteert met nieuwe campagnes, test ze om te bekijken of ze bijdrage aan onze doelen.

 • Beheren en uitvoeren van alle Social Media activiteiten en referral marketing;

 • Monitoren, analyseren en rapporteren van de online marketing prestaties;

 • Up to date blijven op het gebied van E-commerce d.m.v. blogs en social Advertising, online marketing en cross channel retailing trends en ontwikkelingen;Functie-eisen

Een fantastische uitdaging, een bijzonder plezierige werksfeer en leuke collega's. Het is de ideale baan met veel (eigen) verantwoordelijkheid als je toe bent aan een volgende stap in je carrière en past binnen de dynamische wereld van Aktiesport en Perry Sport! Uiteraard verdien je bij ons een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelskorting, diverse personeelsvoorzieningen, incentives en uitjes.

Arbeidsvoorwaarden

Iemand die gek is van Social Media met:

 • Afgeronde hbo-opleiding in de commerciële richting, zoals marketing of communicatie met (bij voorkeur) een focus op social media;

 • 1 -2 jaar relevante werkervaring in Social Media Marketing;

 • Kennis en ervaring met het opzetten van Social Media;

 • Retailervaring is een pré, zodat jij als onze nieuwe Social Media Marketeer het concept van Perry Sport en de acties in de winkels kunt vertalen naar de webshops;

 • Fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar bij drukte of speciale online acties.

Bovendien ben je resultaatgericht, commercieel en creatief en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.