Consolid

Intercedent

Details van de functie

Logo Wij verwelkomen graag een nieuwe collega Intercedent binnen team Area Midden-West!

Als Intercedent ga jij je met name richten op de taxi sector en ga je aan de slag voor ons label Oudstanding: de ervaren generatie. Oudstanding is onder andere actief in de sectoren onderwijs, hospitality en in de zorg. Maar dat niet alleen, ook zijn wij bijvoorbeeld druk met het werven van kandidaten voor de teststraten door het hele land waar mensen zich kunnen laten testen op covid-19. Verdere veel voorkomende functies waarvoor je werft binnen deze functie zijn chauffeur leerlingenvervoer en (op te leiden) taxichauffeurs.

Naast het aannemen van vacatures en recruitment activiteiten ben je ook actief bezig met je poulebeheer aan flexkrachten en ben je veelvuldig in contact met opdrachtgevers. Vragen beantwoord je graag en je vindt het belangrijk om zowel aan de behoefte van de opdrachtgever te doen als die van de flexkracht. Het betreft een functie waarbij je flexkracht gedurende zijn carrière binnen Consolid blijft volgen en blijft begeleiden waar nodig. Dit geldt ook voor opleidingskandidaten die worden klaargestoomd voor het mooie vak als chauffeur. Help jij hen op weg naar hun droomjob?

Heb je creatieve ideeën, bijvoorbeeld over hoe we meer kandidaten kunnen aantrekken? Of hoe we nog beter kunnen inspelen op de behoefte van de klant of van onze flexkrachten? Dan horen we deze graag! Binnen deze functie is er ruimte voor inbreng en we zoeken elkaar graag op om te sparren over hoe we meer kandidaten kunnen aantrekken.

De collega's
Het team bestaat uit 20 collega's, werkzaam op de vestigingen Hoofddorp (het hoofdkantoor) en Nieuwegein. Allen zijn zij dagelijks druk bezig binnen verschillende sectoren als transport & logisitiek, automotive, personenvervoer en taxi, autotransport, home delivery en voor ons label Oudstanding. Intern werk je ook nauw samen met stafafdelingen en onze sales-/accountmanagers. Onze collega's zijn ervaren specialisten, die jou graag meenemen in de wereld van vervoer & veiligheid!

Kernwaarden van Consolid
De kernwaarden van Consolid zijn: betrokken, ondernemend en betrouwbaar. Dat kun je van ons verwachten en dat verwachten wij ook van jou. We zijn van oorsprong een familiebedrijf en dat gevoel is er nog steeds. Een professioneel en gezond bedrijf, waar jij telt en jouw ambities voorop staan. Laagdrempelig en met korte lijnen.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een fulltime dienstverband (40-urige werkweek, min 32 uur)
  • Bij indiensttreding krijg je een uitgebreid onboardingsprogramma
  • Trainingen op gebied van recruitment, sales, relatiebeheer en arbeidsrecht
  • Altijd toegang tot onze eigen Consolid Talent Academy, het online leerplatform
  • We komen graag (digitaal) samen d.m.v. vestigingsborrels, vrijmibo's en feestjes
  • Binnen 2 jaar groei je door naar een seniorrol

In het oog springende arbeidsvoorwaarden:
  • Een maandsalaris tussen de EUR 2.100,- en EUR 3.100,- bruto (bij fulltime)
  • Maar liefst 38 vakantiedagen (bij fulltime) + een bonusregeling (max 10%)
  • Reiskostenvergoeding, beschikking over een laptop en werktelefoon
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid