Consolid

Intercedent

Details van de functie

Logo Consolid groeit en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Intercedent die wij mogen verwelkomen binnen team Area Midden-West!

Als Intercedent ga jij je met name richten op de sector Personenvervoer en in het bijzonder de functie van (op te leiden) buschauffeur. Dit doe je samen met collega's Mascha & Bas. De focus qua werkzaamheden ligt op het in behandeling nemen van vacature aanvragen, selectiegesprekken voeren, klant- en flexkrachtbeheer. Opdrachtgevers waarvoor je aan de slag gaat zijn onder andere Connexxion, Qbuzz en Keolis. Het betreft een functie waarbij je flexkracht gedurende zijn carrière binnen Consolid blijft volgen en blijft begeleiden waar nodig. Dit geldt ook voor opleidingskandidaten die worden klaargestoomd voor het mooie vak als buschauffeur. Help jij hen op weg naar hun droomjob?

Heb je creatieve ideeën, bijvoorbeeld over hoe we meer kandidaten kunnen aantrekken? Of hoe we nog beter kunnen inspelen op de behoefte van de klant of van de buschauffeurs? Dan horen we deze graag! Binnen deze functie is er ruimte voor inbreng en we zoeken elkaar graag op om te sparren.

De collega's
Het team bestaat uit 20 collega's, werkzaam op de vestigingen Hoofddorp (het hoofdkantoor) en Nieuwegein. Allen zijn zij dagelijks druk bezig binnen verschillende sectoren als transport & logisitiek, automotive, personenvervoer en taxi, autotransport, home delivery en voor ons label oudstanding: de ervaren generatie. Intern werk je ook nauw samen met stafafdelingen en onze sales-/accountmanagers. Onze collega's zijn ervaren specialisten, die jou graag meenemen in de wereld van vervoer & veiligheid!

Hier staan wij voor
De kernwaarden van Consolid zijn: betrokken, ondernemend en betrouwbaar. Dat kun je van ons verwachten en dat verwachten wij ook van jou. Wij zijn een professioneel en gezond bedrijf, waar aandacht voor elkaar hoog in het vaandel staat. Wij zeggen dan ook niets voor niets: jouw toekomst, onze aandacht! Dit geldt ook voor onze flexkrachten.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een fulltime dienstverband (40-urige werkweek, min 32 uur)
  • Bij indiensttreding krijg je een uitgebreid onboardingsprogramma
  • Trainingen op gebied van recruitment, sales, relatiebeheer en arbeidsrecht
  • Altijd toegang tot onze eigen Consolid Talent Academy! Het online leerplatform
  • We komen graag (digitaal) samen d.m.v. vestigingsborrels, vrijmibo's en feestjes
  • Binnen 2 jaar groei je door naar een seniorrol

In het oog springende arbeidsvoorwaarden:
  • Een maandsalaris tussen de EUR 2.100,- en EUR 3.100,- bruto (bij fulltime)
  • Maar liefst 38 vakantiedagen (bij fulltime) + een bonusregeling (max 10%)
  • Reiskostenvergoeding, beschikking over een laptop en werktelefoon
  • Mogelijkheid tot thuiswerken
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid