Santé Partners

Technisch Medewerker Gebouwenbeheer fulltime -Tiel

Details van de functie

Logo Ben jij een toegankelijke, volhardende en geduldige persoonlijkheid met oog en hart voor techniek? En ben jij op zoek naar een baan met veel vrijheid waarin het coördineren en begeleiden van verhuisprojecten evenals het adviseren van het management op het eigen vakgebied dagelijkse kost is? Kom dan werken als technisch medewerker bij Santé Partners in Tiel en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit en een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Technisch Medewerker fulltime -Tiel
36 uur per week.

Jij als technisch medewerker …
verricht coördinerende werkzaamheden en draagt zorg voor de dagelijkse uitvoering van onderhoud en waar nodig beheer van kritische systemen. In deze baan vertaal je in- en externe ontwikkelingen richting deze systemen. Je inventariseert de conditie van gebouwen en gebouw gebonden installaties en beheert deze. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een stuk contractbeheer voor onderhoudscontracten. Je beoordeelt de offertes en bent verantwoordelijk voor de begeleiding van de uitvoering. Tot slot voer jij ook parkmanagement uit op onze woonzorglocatie “De Vier Gravinnen” in Tiel voor 6 tot 8 uur per week. Een mooie baan die een hoge mate van vrijheid kent.
 • Je adviseert de leidinggevende m.b.t. de aanschaf en /of onderhoud en vervanging van apparatuur en installaties;
 • Je voert correct, storingsafhankelijk en preventief onderhoud uit en ziet toe op de uitvoering hiervan door anderen;
 • Je Lost storingen aan installaties en systemen op;
 • Je voert reparaties uit aan gebouwen en/of installaties en voert controles en inspecties uit in overleg met de leidinggevende;
 • Je bewaakt de onderhoudskosten en voortgang;
 • Je begeleid en coordineert verhuisprojecten;
 • Je bespreekt en analyseert klachten met gebruikers en stelt waar nodig in overleg met de leidinggevende verbouw- en verbeterplannen op;
 • Tot slot informeer je gebruikers over het uit te voeren onderhoud.

Over jouw team
Je komt terecht in een prettig team van 7 enthousiaste en gedreven collega’s, die elke dag met een lach aan het werk gaan. Het team bestaat uit huismeesters en gebouwenbeheer medewerkers, verantwoordelijk voor storingen en onderhoud.

Wat wij jou bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 45 (cao VVT) waar je minimaal € 2.492,63 en maximaal € 3.362,22 per maand ontvangt op basis van 36 uur. Omdat je flexibel werkt heb je ook recht op onregelmatigheid toeslag, afhankelijk van jouw rooster.
We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• en 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz. Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal! Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
Wij leren je graag kennen wanneer je initiatief toont, vindingrijk bent, technisch onderlegd bent, gestructureerd werkt en prettig in de omgang bent. Tact, een stimulerende houding, collegialiteit en hulpvaardigheid zijn voor jou gesneden koek. Ook ben je goed in staat om aanwijzingen geven aan andere technici. We zien daarnaast graag dat je beschikt over:
 • Een afgeronde MBO Niveau 4 opleiding, aangevuld met gerichte aanvullende scholing en ervaringskennis.
 • Ervaring op het gebied van onderhoud aan gebouwen en installaties.
 • Kennis van de veiligheids- en (NEN-) normen, benodigde (hulp)middelen, materialen, apparatuur en de te gebruiken applicaties.
 • Een flexibele instelling; bereid zijn om ook incidenteel na 17:00 uur en in het weekend te werken.
 • Een klant- en servicegerichte instelling.

Informatie en solliciteren
Word jij gelukkig van coördineren en begeleiden van (verhuis)projecten? En krijg jij nu al zin om je mouwen op te stropen en bij ons aan het werk te gaan? Solliciteer dan via de ‘direct solliciteren button’. Deze vacature staat open tot 24 september 2021. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Robert van Vulpen, manager [klik hier voor het telefoonnummer] Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] Nemen we niet direct op? Stuur ons een WhatsApp bericht of mail ons [stuur een e-mail] en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.
Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Werken in vrijheid…

Binnen Santé Partners vinden wij vertrouwen, verantwoordelijkheid, vrijheid en verbinding belangrijk. Wij bieden je een afwisselende en uitdagende functie waarin je jouw kwaliteiten direct kunt inzetten en waar je je verder kunt ontwikkelen. En dat binnen een sterk merk in de zorg.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een goede pensioenregeling en ruim zes weken vakantie. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen...

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners