Santé Partners

Casemanager Dementie parttime - Lingewaard

Details van de functie

Logo Ben jij de professional die interesse en ervaring heeft in de specialisatie dementie en complexe casuïstiek? Zoek jij een uitdagende baan waarin jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt in de gemeente Lingewaard? Kom dan werken bij Santé Partners als casemanager dementie en draag samen met zo’n 2.800 betrokken collega’s bij aan goede zorg en ondersteuning voor onze cliënten. Een organisatie waar ontwikkeling, eigen regie, vitaliteit, maar ook een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk is.

Casemanager Dementie parttime - Lingewaard
24 uur per week

Als gespecialiseerd verpleegkundige dementie zorg...
treed je op als casemanager in de zorg rondom een cliënt met dementie en zijn of haar mantelzorger(s). Je bent de spil in het netwerk rondom een cliënt. Daarvoor kun je het wijkzorgteam ondersteunen door consultatie en coaching. Je draagt zorg voor advisering en je geeft voorlichting in complexe casuïstiek. Verder onderhoud je contact met mantelzorgers, familie van cliënten en de verschillende hulpverleners uit diverse disciplines. Je bent regelmatig in gesprek met andere deelnemers van jouw netwerk zoals: gemeenten, (huis)artsen en hulpverleners vanuit diverse disciplines. Als gespecialiseerd verpleegkundige dementiezorg geef je intensief en vaak langdurige begeleiding aan thuiswonende mensen met dementie. Je richt je vooral op de gevolgen van de ziekte in het dagelijks leven.

Jouw nieuwe werkplek
Wanneer je als casemanager dementie komt werken, kun je een zelfstandige baan met veel eigen regie verwachten. Samen met een andere collega casemanager bedien je het gebied. Samen dragen we zorg voor een informele, ontspannen en collegiale sfeer waarbij werkplezier en een goede werk-privébalans belangrijk zijn. Samen zetten we ons in voor de best mogelijke zorg aan onze cliënten en dragen we actief bij aan ontwikkelingen en vernieuwingen om die zorg ook in de toekomst te kunnen blijven bieden.“Ik heb in deze functie geleerd dat geen enkele situatie hetzelfde is, elke cliënt is anders. Het is altijd maatwerk wat je levert. Wat mijn werk leuk maakt de grote mate van vrijheid. De functie is breed en veel omvattend”. Hellen van de Heuvel, casemanager dementie.

Wat wij bieden
Uiteraard ontvang je een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Deze functie wordt gewaardeerd volgens FWG 55 (cao VVT) waar je minimaal €2.700,- en maximaal €4.286,- bruto per maand ontvangt op basis van 36 uur.We bieden je daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:
• een laptop en telefoon zodat je flexibel kunt werken
• een goede reiskostenregeling
• pensioenopbouw
• een eindejaarsuitkering van 8,33%
• ruim zes weken vakantie
• VTH scholing, deze wordt vergoed en gefaciliteerd door onze Sante Academie
• een lidmaatschap voor de V&VN
• én 8% vakantiegeld wat je elk jaar in mei ontvangt

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie, waaronder via GoodHabitz. Een online leeromgeving waar jij de keuze hebt uit een breed aanbod van trainingen. Wil je graag je Engelse taal opfrissen of werken aan jouw digitale vaardigheden? Het kan hier allemaal! Wij investeren in mensen, dus ook in jou!

Wie ben jij?
Je houdt van zelfstandig werken, initiatieven nemen en nieuwe uitdagingen. Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO-opleiding tot verpleegkundige, specialist geriatrie of sociaal pedagogisch hulpverlener, bij voorkeur aangevuld met een post-HBO opleiding casemanagement dementie.
  • Je hebt kennis van psychogeriatrie en van zorg in brede zin: hulpverlening methodieken, sociale kaart en expertise van andere professionals. Ook heb je kennis van zingevingselementen zoals religie en cultuur
  • Daarnaast heb je ervaring met complexe (zorg)situaties en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je beschikt over ondersteunende begeleidingsvaardigheden om cliënten en mantelzorgers te kunnen adviseren en ondersteunen, zoals coaching en gesprekstechnieken.
  • Je bent een daadkrachtige, flexibele en evenwichtige collega die graag samenwerkt
  • Aangezien je in deze functie flexibel bent is het een must om in bezit te zijn van een rijbewijs en een auto.

Informatie en solliciteren
Heb jij hart voor dementiezorg? Solliciteer dan via de 'direct solliciteren button'. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem gerust contact op met onze recruiter Priscilla Klip [klik hier voor het telefoonnummer] of met recruitment assistent Mary Sohilait [klik hier voor het telefoonnummer] . Nemen we niet direct op? Stuur ons een app of mail naar [stuur een e-mail] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken in de regio…

Binnen Santé Partners zijn er zo'n 85 wijkteams, er is dus altijd wel team bij jou in de regio. Reizen voor een leuke baan, vinden wij niet nodig. Wij gaan dan ook samen met jou op zoek naar een passend baan bij jou in de buurt.

De leuke dingen…

Naast jouw salaris bieden we je ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), ruim zes weken vakantie en een goede pensioenregeling. Santé Partners hecht veel waarde aan een goede werk-privé balans. Samen met jou kijken we welk type contract het beste bij jou past.

Leren en ontwikkelen..

Wie gezond en vitaal wil zijn, heeft water en voedingsstoffen nodig. Om kennis op te doen en jezelf persoonlijk te ontwikkelen, heb je bekende en nieuwe verfrissende leerstof nodig. Waardoor je ook weer kunt groeien in je werk. De Santé Partners Academie bied je deze groei! En dat alles op één centrale plek!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Santé Partners