Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
  • Noord-Holland
IJmuiden
20 september 2021

Details van de functie

Logo Over de functie

Als allround operator zul je op verschillende afdelingen worden ingezet binnen dit bedrijf in de industriŽle mineralen. Dit is een nieuwe rol binnen de organisatie wat maakt dat je breed inzetbaar bent. Bij het inwerktraject zullen we je per onderdeel kennis laten maken met de werkzaamheden waardoor je alle afdelingen goed leert kennen. Je zult verschillende machines en lijnen bedienen en zult werkzaam zijn in de malerij bij de erkomat lijn, granulaatlijn en verpakkingslijn. Hier wordt een rooster voor gemaakt.

Als operator ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de verschillende processen. Dit doe je door de machines zelfstandig te bedienen, controles uitvoeren en machines ombouwen en instellen. Je zorgt ervoor dat storingen verholpen en voor zo ver dat kan voorkomen worden. Daarnaast houd je je bezig met administratie, voorraadbeheer. Bij de verpakkingslijn zorg je ervoor dat de zakken gevuld en gelabeld worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorzien van voldoende benodigdheden zoals, onder vellen, zakken etc. en zul je monsters nemen volgens de procedures en steekproefsgewijs de zakken controleren op gewicht en opslag.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is al meer dan 40 jaar een vooraanstaande verwerker van industriŽle mineralen, die breed worden toegepast. Onze producten en diensten zijn ontwikkeld volgens strenge kwaliteitsnormen. Tegelijkertijd voldoen ze aan de specifieke wensen van onze partners

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau